Souvenir Magnet

Hűtőmágnesek

Kategória: Leírás · No Comments · Az máj 18, 2014

Secret dobozok

Kategória: Leírás · No Comments · Az máj 18, 2014

Secret Box egy doboz nyitható csak homályos vagy bonyolult sorozata manipulációk. Bizonyos esetekben szükség lehet csak egy egyszerű titkos présel a megfelelő területen, míg mások megkövetelik a szabad finoman sok kis nyitni a dobozt. Néhány titkot összehasonlítható dobozok Burr rejtvényeket.

Titkos doboz származott a Hakone térségben Japán a 19. század elején, mint Himitsu-Bako, vagy Secret Box.

Miután megnyitottunk egy titkos doboz tartalmazhat egy jó szerencsét varázsát. Ezek a dobozok készültek a különböző komplex és állandóan mozgásban van, a különböző csavarják becsapni a személy próbál nyitni a dobozt, de a trükk az, hogy megtaláljuk a helyes mozdulatsor, ami változhat két 1500 mozgások.

Ezek a dobozok nem csak szép titkok túl bonyolult! Van egy titkos megnyitni. Micsoda nagyszerű módja annak, hogy hagyja abba ezeket a hétköznapi szaglász! Ha már tudja a titkot, megnyitás gyerekjáték.

Ezek az egyedi, titkos dobozok teljesen eredeti alkotásai mester tervezők és puzzle doboz.

Épült a különböző helyi lapok Erdély minden doboz csodálatosan kidolgozott.

Ha keres megfizethető ajándék vagy elrontani egy életre egy feltűnő, de praktikus ékszerdoboz, mindig van valami új és meglepő található dobozok itt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden titok doboz kézzel készített, és nem két esetben pontosan ugyanaz. Tervezés némileg eltérhetnek a termék a képen látható. Vigyázni kell továbbá venni, hogy fedezze a nyitó egyes doboz, tükör diák szabadon mentén kézműves barázdák.

Cutii secrete

Secret dobozok

Römi Játékok

Kategória: Leírás · No Comments · Az máj 18, 2014

Úgy tűnik, hogy a régi dolgok nem keres, természetesen mindannyian már játszott römi játékok szeretteivel és nagybátyja felajánlotta kellemes esték pihentető és teljes az öröm és a nevetés.

Játékok Póker egy csoportja kártyajátékok méltó játék hasonló megfelelő alapul egyforma lap azonos értékű, vagy azonos színű sorozat.

Römi játékok egy csoportja kártyajáték, amelyek játéka magában rajz és öntsük számos intézkedés alapján megfelelő hasonló kártya.

Römi játék úgy tűnik, végül a kínai eredetű. Annak ellenére, hogy most widepread világszerte ilyen típusú játék ismert volt kint a keleti, míg a huszadik század. Története Gin römi David Parlett eredetileg közzétett honlapján a játékban is némi anyagot a történelem römi játékok általában.

Az alap römi játékok

Ez a cél az, hogy egyszerűen a kéz valamennyi alkotnak halmazok a lehető leghamarabb. Ha valaki sikeres ebben, és ki, a többi játékos is veszít egy meghatározott összeget, vagy büntethető szerint a kártyák száma hagyták unmelded.

Ázsiai Römi Játékok

Basic játékok, mint a nyugat-Remi azok felhívni, és dobja játék, ahol a cél az, hogy menjen át a képzés minden kéz készletek.

Szerződés Römi Játékok

A cél ugyanaz, mint a Basic Römi, de minden vállalkozás, az első felállás minden játékosnak meg kell felelnie egy előre meghatározott szerződést. Általában a megállapodás egyre nehezebb számos ajánlatokat.

Kezelés römi játékok

Ismét, a cél az, hogy megszabaduljon az összes kártyát egyesülés. A megkülönböztető jellemzője ezeknek römi játék, hogy ha összevonása, akkor is lehetővé tette, hogy rendezni fennálló melds az asztalra alkotnak új keverékeket tartalmazó kártyákat, hogy add a kezed.

Knock Römi Játékok

Ezekben a játékokban nem feltétlenül alkotnak az összes kártyát a készletek a kilépéshez.

Jocuri remi

Römi Játékok

Chart sah

Kategória: Leírás · No Comments · Az máj 18, 2014

A sakktábla a típus, sakk társasjáték sakk, és áll 64 négyzetek (nyolc sorból és nyolc oszlop), amelyek a két eltérő színnel (világos és sötét).

Material asztal sah

Anyagok nagyban; míg fa lapok általában a magas szintű játékokat, vinil és karton gyakori az alacsony szintű és informális játszani. Dekoratív üveg panelek és márvány állnak rendelkezésre, de nem általánosan elfogadott a szankcionált játékokat.

A megfelelő és a legjobb sakk sakk készlet rendkívül fontos, és általában kezdődik egy sor sakk tervezi üzembe a sakktáblán. Elég sok a józan ész, a legfontosabb tényező a választott a sakktáblán, amelyik illeszkedik megfelelően sakkfigurák, hogy teszel rá.

Akkor ez a kérdés választhatja ki a legjobb szín és anyag sakkfigurák.
A fából készült sakktábla messze a legnépszerűbb fa sakkfigurák, és akkor is egy jó választás néhány fém készletek és téma sakk.

Ha fel fa sakkfigurák és a sakktábla fa, két gondolat, vagy létre egy szép kontraszt a darabokat, és a fedélzeten, illetve megfelelő színek a lehető legpontosabban.

Végül sakktábla egy játék természetes anyagok, kérünk logikus gondolkodás, ideális minden korosztály számára! A külső doboz mi vonzza híres sakk logika, és belül találunk egy nagyon népszerű játék. Az egyik ilyen játék pótolhatatlan minden háztartásban.

A sakktábla különböző színek, és tudod, hogy azokat három különböző színben.

Tabla de sah