Souvenir Magnet


Ajándék

Tökéletes ajándék üzleti promóció, promóciós ajándék szállás ajándék szeretteiket, konferencia emlékbe, vagy emléktárgyakat Hotel.

Ha valami igazán különleges termékkel szeretné felpörgetni üzletét, esetleg reklámajándékot keres cégének, vagy csupán baráti társaságát szeretné valami egyedi ajándékkal meglepni, akkor a tökéletes helyen jár! A biztos siker garantált!

Válaszd ki a kedvenc képek, és kapcsolja be a hűtőmágnes, vagy kulcstartó egyedi, akkor is használni, mint egy köszönő ajándék az esküvő, mint egy ajándék. Készíts egy meglepetés szeretteit egy fotósorozat a hűtő mágnesek a legjobb ajándék, ünnepek együtt töltöttünk, hogy emlékezetes!

Támogassák az étterem a panzió, a vállalkozás magas minőségű hűtőmágnes. Manapság mindenki díszítik a hűtőszekrény egy mágnes, amely emlékeztet arra, emlékezetes pillanatokat és helyeken.

Ajándékozzon vendégeinek kulcstartót szálláshelyükről, hogy mindig emlékeztesse őket a visszajövetelre!

Töltsd ki a saját hűtőmágnesek, küldje el nekünk a kedvenc képeket, vagy akár egy naptár és feldolgozzuk tökéletes alakját.

Vállalunk hűtőmágnes készitést cégeknek, viszonteladóknak, magánszemélyeknek is!

Választhat a különböző méretű, formájú, anyagok, mint a fa négyzet alakú szelet fa kéreg lap mágnes és kerámia mágnesek. Ezek a formák és méretek tudjuk testre az Ön igényei szerint.

Dobja fel üzletét egyedi, kézi készitésű termékekkel! Csalogassa vásárlóit a több mint száz éves múltra visszatekintő titkos dobozzal, mellyel biztos sikert arathat a fiatalok és idősebbek körében is!

A színek, anyagok és egyedi képek a siker kulcsa az eladási ajándéktárgyak annyira népszerű, és minden nap jobban értékelik.

Hűtőmágnesek az elmúlt években csatlakozott a legjobb választás, amikor a választás egy ajándékot.

Cadou-Magneti de frigider