Souvenir Magnet


Römi Játékok

Kategória: Leírás · Az máj 18, 2014

Úgy tűnik, hogy a régi dolgok nem keres, természetesen mindannyian már játszott römi játékok szeretteivel és nagybátyja felajánlotta kellemes esték pihentető és teljes az öröm és a nevetés.

Játékok Póker egy csoportja kártyajátékok méltó játék hasonló megfelelő alapul egyforma lap azonos értékű, vagy azonos színű sorozat.

Römi játékok egy csoportja kártyajáték, amelyek játéka magában rajz és öntsük számos intézkedés alapján megfelelő hasonló kártya.

Römi játék úgy tűnik, végül a kínai eredetű. Annak ellenére, hogy most widepread világszerte ilyen típusú játék ismert volt kint a keleti, míg a huszadik század. Története Gin römi David Parlett eredetileg közzétett honlapján a játékban is némi anyagot a történelem römi játékok általában.

Az alap römi játékok

Ez a cél az, hogy egyszerűen a kéz valamennyi alkotnak halmazok a lehető leghamarabb. Ha valaki sikeres ebben, és ki, a többi játékos is veszít egy meghatározott összeget, vagy büntethető szerint a kártyák száma hagyták unmelded.

Ázsiai Römi Játékok

Basic játékok, mint a nyugat-Remi azok felhívni, és dobja játék, ahol a cél az, hogy menjen át a képzés minden kéz készletek.

Szerződés Römi Játékok

A cél ugyanaz, mint a Basic Römi, de minden vállalkozás, az első felállás minden játékosnak meg kell felelnie egy előre meghatározott szerződést. Általában a megállapodás egyre nehezebb számos ajánlatokat.

Kezelés römi játékok

Ismét, a cél az, hogy megszabaduljon az összes kártyát egyesülés. A megkülönböztető jellemzője ezeknek römi játék, hogy ha összevonása, akkor is lehetővé tette, hogy rendezni fennálló melds az asztalra alkotnak új keverékeket tartalmazó kártyákat, hogy add a kezed.

Knock Römi Játékok

Ezekben a játékokban nem feltétlenül alkotnak az összes kártyát a készletek a kilépéshez.

Jocuri remi

Römi Játékok

SHARE:

(2) megjegyzések

Andrea
6 évvel ezelőtt · Válasz

Nagyon cool !!

    Pentek Tibor
    6 évvel ezelőtt · Válasz

    Vár ránk !!

    Echipa Magnet Souvenir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.