Magnet Souvenir
?>


Cutii secrete

Category : Descriere · by mai 18th, 2014

Cutii secrete este o cutie care poate fi deschis numai prin intermediul unor serii obscure sau complicate de manipulări. Unele cutii secrete pot necesita doar un simplu stoarce în zona corectă, în timp ce altele pot presupun libera subtil din mai multe părți mici, pentru a deschide caseta. Unele cutii secrete sunt comparabile cu Burr puzzle-uri.

Cutii de secrete originea în regiunea Hakone de Japonia la începutul secolului al 19-lea ca Himitsu-Bako, sau Secret Box.

Dacă a deschis, o cutii secrete poate conține un talisman aducator de noroc. Aceste cutii au fost făcute în diferite complexe, si constau in miscari, cu o varietate de răsturnări de situație pentru a pacali persoana încercarea de a deschide cutia, dar truc este de a găsi corect serie de mișcări care pot varia de la două la 1500 + miscari.

Aceste cutii secrete nu sunt doar frumoase , sunt prea complicat ! Există un secret pentru a le deschide . Ce o modalitate foarte bună de a opri aceste snoopers ocazionali ! Odată ce știi secretul , de a le deschide este o briza .

Aceste cutii secrete unice sunt creații complet originale de meșterul și caseta de puzzle designeri . Ediție nelimitat cutiile lui secrete sunt realizate din selectați Alder și / sau nuc lemn de esență tare . Fiecare dintre aceste cutii secrete oferi o provocare minunată pentru a deschide și , de asemenea, face o bucată mare pentru a afișa . Multe dintre aceste modele folosesc ace de gravitate , ceea ce înseamnă că nu există indicii externe, pentru a merge prin !

Construit dintr-o mare varietate de cherestea locale din Transilvania , fiecare cutii este frumos detaliate . Pentru a deschide fiecare cutii , sunt necesare nouă pași . Un finisaj lucios protejează fiecare bucată de uzurii și marcaje . Soluția poate fi moderat dificil pentru cei nefamiliarizati cu acest stil de cutie .

Dacă în căutarea pentru cadouri la prețuri accesibile sau răsfăț pe cineva special cu o izbitoare, dar cutie practică de bijuterii, există întotdeauna ceva nou și surprinzător să fi găsit Cutii here. Cutii vor fi ambalate cu folie cu bule pentru a se asigura că ajunge în condiții de siguranță. Aceste piese tradiționale, face un mare plus la orice colecție de puzzle. Perfect pentru ca suvenir special!

Vă rugăm să rețineți că fiecare cutie de secret este de mână artizanale și nu există două cutii sunt exact la fel. Design pot fi ușor diferite de la un produs fotografiate. Grijă ar trebui să fie, de asemenea, luate la deschiderea capacului de fiecare cutii ca slide-urile oglinda liber de-a lungul artizanale canelurile.

 

Cutii secrete

Cutii secrete

 

SHARE :