Magnet Souvenir
?>


Jocuri remi

Category : Descriere · by mai 18th, 2014

Așa se pare că lucrurile vechi nu s-au uitat, sigur că toți am jucat deja jocuri remi cu cei dragi, și nea oferit seri plăcute relaxante și pline de bucurie și hohote. Cu siguranță persoanele cazați la dumneavoastră vor aprecia dacă le oferiți posibilitatea de a juca remi, în concediu. Le puteți oferi mai ușor seri de neuitat, pline de distracție. Descoperiți din nou lumea magică cu jocuri remi!

Jocuri remi este un grup de jocuri de cărți de potrivire notabile pentru gameplay similar, bazat pe carduri de potrivire de același rang sau secvență și aceeași culoare. Scopul de bază în orice formă de remi este de a construi amestecuri care constă din seturi, trei sau patru de un fel de același rang; sau execută, trei sau mai multe cărți în ordine, de aceeași culoare.

Jocuri remi sunt un grup de jocuri de cărți al căror joc implică serie de desen și aruncarea înapoi acțiunile, pe baza de potrivire carduri similare. Acestea sunt populare peste tot în lume jucat de mase de diferite vârste. Peste tot în lume, jocuri remi sunt redate în formate diferite în țări diferite, fiecare având propriile reguli și stilul de joc. Mulți susțin că originea jocuri remi avut loc câteva secole în urmă, dar există multe speculații cu privire la adevarata istorie a jocuri remi. Diferite teorii au fost propuse la origine a jocuri remi, cele două teorii cele mai populare pe care cei mai mulți oameni cred că sunt teoria Conquian și teoria chineză.

Jocuri remi par a fi în cele din urmă de origine chineză. Deși ele sunt acum widepread în întreaga lume, joc de acest fel nu erau cunoscute în afara Orient până în secolul al XX-lea. Istoria lui David Parlett de Gin Rummy, publicat inițial pe site-ul de cont de joc, include, de asemenea, unele materiale de pe istoria jocuri remi, în general.

Baza lui jocuri remi

Aici scopul este pur și simplu de a forma tot mâna în seturi cât mai curând posibil. Atunci când cineva reușește în acest și iese, ceilalți jucători pot pierde o sumă fixă​​, sau pot fi penalizate în funcție de numărul de carduri de unmelded le-au lăsat.

Jocuri remi Asiatice

Cum ar fi jocuri de bază Vest Remi acestea sunt desena și aruncați jocuri în care scopul este de a merge prin formarea întregului mâna în seturi. Jocuri remi Asiatice sunt jucate cu o varietate de diferite tipuri de carduri și gresie, precum și natura seturi necesare pentru a forma o mână completă variază de la joc la joc. În unele cazuri, este posibil să se debaraseze pretinde un jucător din rândul său, în cazul în care aveți nevoie de ea pentru a finaliza un set. În unele jocuri, unele seturi sau mâini sunt mai valoroase decât altele, astfel că suma câștigată de jucătorul care iese depinde de calitatea de mâna câștigătoare.

Contract jocuri remi

Obiectul este același ca în Basic remi, dar în fiecare afacere, prima formație fiecare jucător trebuie să se conformeze unui contract de pre-determinat. În general, contractul devine mai dificil printr-o serie de oferte.

Manipulare jocuri remi

Din nou, scopul este de a scăpa de toate cărțile de contopire lor. Caracteristica distinctivă a acestor jocuri remi este că atunci când contopi, vă sunt, de asemenea, permisiunea de a rearanja melds existente pe masă, pentru a forma noi amestecuri care conțin carduri pe care le adăugați la mâna ta.

Knock jocuri remi

În aceste jocuri, nu trebuie neapărat să formeze toate cărțile în seturi pentru a ieși. Te duci când te gândești că valoarea de carduri de neegalat (Deadwood) este mai mică decât cea a altor jucători. Dacă ai dreptate veți câștiga, dar în cazul în care un alt jucător poate face mai bine vă sunt penalizați. Exemple de acest tip sunt Gin Rummy si Tonk.

 

Jocuri remi

Jocuri remi

SHARE :