Souvenir Magnet


Chart sah

Kategória: Leírás · Az máj 18, 2014

A sakktábla a típus, sakk társasjáték sakk, és áll 64 négyzetek (nyolc sorból és nyolc oszlop), amelyek a két eltérő színnel (világos és sötét).

Material asztal sah

Anyagok nagyban; míg fa lapok általában a magas szintű játékokat, vinil és karton gyakori az alacsony szintű és informális játszani. Dekoratív üveg panelek és márvány állnak rendelkezésre, de nem általánosan elfogadott a szankcionált játékokat.

A megfelelő és a legjobb sakk sakk készlet rendkívül fontos, és általában kezdődik egy sor sakk tervezi üzembe a sakktáblán. Elég sok a józan ész, a legfontosabb tényező a választott a sakktáblán, amelyik illeszkedik megfelelően sakkfigurák, hogy teszel rá.

Akkor ez a kérdés választhatja ki a legjobb szín és anyag sakkfigurák.
A fából készült sakktábla messze a legnépszerűbb fa sakkfigurák, és akkor is egy jó választás néhány fém készletek és téma sakk.

Ha fel fa sakkfigurák és a sakktábla fa, két gondolat, vagy létre egy szép kontraszt a darabokat, és a fedélzeten, illetve megfelelő színek a lehető legpontosabban.

Végül sakktábla egy játék természetes anyagok, kérünk logikus gondolkodás, ideális minden korosztály számára! A külső doboz mi vonzza híres sakk logika, és belül találunk egy nagyon népszerű játék. Az egyik ilyen játék pótolhatatlan minden háztartásban.

A sakktábla különböző színek, és tudod, hogy azokat három különböző színben.

Tabla de sah

SHARE:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.