Magnet Souvenir
?>


Tabla de sah

Category : Descriere · by mai 18th, 2014

O tabla de sah este tipul de sah utilizate în tabla de joc sah, și este format din 64 de pătrate (opt rânduri și opt coloane), dispuse în două culori alternante (luminoase și întunecate). Culorile sunt numite „negru” și „alb” (sau „lumină” și „întuneric”), deși culorile reale sunt, de obicei, verde și piele de bivol de panouri folosite în concurență întuneric, și de multe ori nuante naturale de lumină și lemn de culoare închisă pentru plăci de acasă.

Materiale tabla de sah

Materiale varia foarte mult; în timp ce placi din lemn sunt în general folosite în jocurile la nivel înalt, de vinil și carton sunt comune pentru low-level și joacă informal. Panouri de sticlă decorative și marmură sunt disponibile, dar nu de obicei acceptat pentru jocuri sancționate.

Alegerea dreptul și cel mai bun tabla de sah pentru un set de sah este extrem de important, și, de obicei, începe cu un set de sah aveți de gând privind punerea pe tabla de sah. Este destul de mult bun simț, cel mai important factor în alegerea tabla de sah din dreapta este una care se potrivește în mod corespunzător piesele de șah pe care îl pune pe el.

Apoi, este o chestiune de a selecta cea mai buna culoare și materiale pentru piesele de sah.
O tabla de sah din lemn este de departe cel mai popular de piese de sah din lemn și este, de asemenea, o alegere bună pentru unele seturi de metal și temă de sah.

Când a pune piese de sah din lemn si o tabla de sah din lemn împreună, există două gânduri, fie creat un contrast frumos între piesele și consiliul sau se potrivesc culorile cât mai strâns posibil. Cei mai mulți jucători vor avea tendința de a prefera un contrast, deoarece face piese mai ușor pentru a vedea de culorile de fundal ale consiliului. Dar culorile potrivite poate crea un efect foarte elegant, care este deosebit de dorit, atunci când va fi afișarea sau lăsând un joc de sah stabilit.

În sfârșit tabla de sah este un joc din materiale naturale, care ne cere gândire logică, ideal pentru toate vârstele! Partea exterioară a cutiei ne atrage cu cunoscutul joc de logică sah, iar în interior regăsim un joc foarte popular. O astfel de joc este de neînlocuit în orice gospodărie.

Din tabla de sah avem diferite culori, și le puteți comanda în trei culori diferite.

Tabla de sah

SHARE :