Souvenir Magnet


Secret dobozok

Kategória: Leírás · Az máj 18, 2014

Secret Box egy doboz nyitható csak homályos vagy bonyolult sorozata manipulációk. Bizonyos esetekben szükség lehet csak egy egyszerű titkos présel a megfelelő területen, míg mások megkövetelik a szabad finoman sok kis nyitni a dobozt. Néhány titkot összehasonlítható dobozok Burr rejtvényeket.

Titkos doboz származott a Hakone térségben Japán a 19. század elején, mint Himitsu-Bako, vagy Secret Box.

Miután megnyitottunk egy titkos doboz tartalmazhat egy jó szerencsét varázsát. Ezek a dobozok készültek a különböző komplex és állandóan mozgásban van, a különböző csavarják becsapni a személy próbál nyitni a dobozt, de a trükk az, hogy megtaláljuk a helyes mozdulatsor, ami változhat két 1500 mozgások.

Ezek a dobozok nem csak szép titkok túl bonyolult! Van egy titkos megnyitni. Micsoda nagyszerű módja annak, hogy hagyja abba ezeket a hétköznapi szaglász! Ha már tudja a titkot, megnyitás gyerekjáték.

Ezek az egyedi, titkos dobozok teljesen eredeti alkotásai mester tervezők és puzzle doboz.

Épült a különböző helyi lapok Erdély minden doboz csodálatosan kidolgozott.

Ha keres megfizethető ajándék vagy elrontani egy életre egy feltűnő, de praktikus ékszerdoboz, mindig van valami új és meglepő található dobozok itt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden titok doboz kézzel készített, és nem két esetben pontosan ugyanaz. Tervezés némileg eltérhetnek a termék a képen látható. Vigyázni kell továbbá venni, hogy fedezze a nyitó egyes doboz, tükör diák szabadon mentén kézműves barázdák.

Cutii secrete

Secret dobozok

SHARE:

(3) Hozzászólások

Bianca
6 évvel ezelőtt · Válasz

Kaptam, és nagyon örülök.

    Pentek Tibor
    6 évvel ezelőtt · Válasz

    Köszönjük, hogy minket választott.

    Echipa Magnet Souvenir

Ferenc
6 évvel ezelőtt · Válasz

Érdekes !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.